Visites

El 22 de maig de 2011 ens va visitar un dels "homes del temps" de TV3 Tomàs Molina que com ell mateix ens va dir: "Impressionant el món dels trens que heu creat"
L'11 de novembre de 2011 l'actor Pep Plaza (mil i un personatges en una sola persona), que ens fa passar tan bones estones, ha visitat el Màgic món del trens.
Dissabte, 17 de desembre, arriba un grup d'amics i entre ells descobrim un esportista que conduint una moto va aconseguir grans èxits: l'Àlex Crivillé. Dimecres, 8 de novembre, han visitat les nostres instal·lacions el Sr. Christoph Schmantek, Märklin manager, i el Sr Cristian Lutjens, importador de Märklin.Dimarts, 23 d'abril, han visitat les nostres instal·lacions els Sr. Horst Neidhard i el Sr. Adalbert Schreiber, gerent i export manager respectivament de l'empresa Faller, durant la seva visita varen estar acompanyats pel Sr Cristian Lutjens, importador de l'esmentada empresa.


El diumenge dia 23 de març, desprès de visitar l'Expotren de Lleida, varen venir a conèixer les nostres instal·lacions quatre membres de l'Associació de Traverses des secondaires, organitzadors de la Rail Expo de París.

 En la foto els podeu veure acompanyats de la gent del Màgic món del tren.